info@jysk-formtryk.dk   97 21 49 99

Mere end 30 års erfaring

De bedste tryksager i Herning

Vi er et mindre, men bredtfavnende trykkeri med stor viden indenfor tryksager. Med rødder dybt i den jyske muld i Herning, kan vi levere næsten alle slags tryksager til særdeles konkurrencedygtige priser og med hurtig leveringstid.

Tendensen i dag er at kollegerne i den grafiske branche køber store trykmaskiner for at kunne levere kataloger i store oplag konkurrencedygtigt. Det efterlader en stor niche af produkter vi satser benhårdt på at blive en stærk leverandør af. Både til slutbruger og til videresalg. Det er produkter som brevpapir, konvolutter, fakturapapir, blokke med eller uden omslag, visitkort, labels, menukort, bordkort, kataloger i mindre oplag, limbundet bøger, selvkopierende sæt i 2 til 5 sider med eller uden fortløbende nummerering, postkort, hangtags, flyers, lodsedler, løsblade, variabel data som stregkoder eller QR koder eller brevflet fra Excel.

Vi løser nærmest alle opgaver og har du et problem, så kontakt os – vi finder løsningen.

Kontakt os i dag

Når du kontakter os, gennemgår vi i fælleskab dit projekt, drøfter dine muligheder og optimering af formater samt oplag. Sammen beregner vi en pris på din forespørgsel eller vender snarest tilbage med en løsning på din forespørgsel.

Kontakt os på vores mail info@jyskformtryk.dk, og vedhæft din pdf eller word fil. Herefter kan vi danne os et indtryk af opgaven, der skal løses.

Vi kan selvfølgelig også kontaktes på telefon 97 21 49 99