info@jysk-formtryk.dk   97 21 49 99

Mere end 30 års erfaring

HVEM ER VI

Direktør Jesper Raben, er anden generation i virksomheden, der så småt blev grundlagt i slutningen af halvfjerdserne og blev i 1981 omlagt til selskabsform. Virksomheden har, med 37 år på bagen, et indgående kendskab til processer og håndtering af råvarer.

Igennem hele virksomhedens eksistens, har vores fokusområde været at kunne tilbyde en god personlig service. Virksomheden har base i Herning, Midtjylland og kan i dag levere rigtig mange typer tryksager, i både små og store oplag.

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.
Du kan roligt handle med os – også ud fra et økonomisk ansvarligt synspunkt. Vi har gennem årene opnået en høj kreditværdighed.

VORES KVALITETSPOLITIK

Det er vores mål, at fremstå som en kompetent og kvalitetsbevidst samarbejdspartner. Vi skal levere kvalitetsprodukter, og vi skal leve op til kundernes krav og forventninger, – til tiden.

Kvalitet er en af vores højeste prioriteter, og alle vores dygtige medarbejdere, har et personligt ansvar for at sikre dette.

VISION FOR VIRKSOMHEDEN

At have en stor tilstedeværelse i vores lokalområde, og at kunne tilbyde kvalitets helhedsløsninger indenfor tryk. Vi er kundens total leverandør af kvalitetstryksager, og vi vil rådgive i valg af materialer, opsætninger og formater.

Alle vores kompetente medarbejdere er målbevidste, og arbejder hårdt på altid at opnå gode resultater.

KUNDEFOKUS

Vi sætter kundefokus meget højt. Derfor har vi en tæt dialog med vores kunder, så vi altid har fokus på at optimere de processer, som de finder vigtigst. Derved sikrer vi samtidig, de absolut bedst mulige samarbejdsforhold.

BÆREDYGTIGT MILJØ

Vi vil være med til at sikre et bæredygtigt miljø.
Derfor har vi løbende fokus på miljø og arbejdsmiljø og vi overholder selvfølgelig gældende lovgivninger og regulativer.

VORES MILJØPOLITIK

  • Vi har fokus på at registrere nærved ulykker og skader. Derved undgår vi reelle ulykker og skader på medarbejdere og miljø.
  • Vi måler vores energiforbrug, så vi løbende kan sikre et minimum af forbrug.
  • Vi gennemfører løbende medarbejderudviklingssamtaler, for at sikre en god arbejdsplads med et sundt og produktivt arbejdsmiljø.
Kontakt os i dag

Når du kontakter os, gennemgår vi i fælleskab dit projekt, drøfter dine muligheder og optimering af formater samt oplag. Sammen beregner vi en pris på din forespørgsel eller vender snarest tilbage med en løsning på din forespørgsel.

Kontakt os på vores mail info@jyskformtryk.dk, og vedhæft din pdf eller word fil. Herefter kan vi danne os et indtryk af opgaven, der skal løses.

Vi kan selvfølgelig også kontaktes på telefon 97 21 49 99