info@jysk-formtryk.dk   97 21 49 99

Mere end 30 års erfaring

Din flyers løsning i Herning

Flyers er en nem og prisbillig løsning til at gøre opmærksom på dit budskab eller emne. Flyers eller pamflet er let for kunden at tage med efter et besøg og er god til senere fordybelse.

Med lokation i Herning, laver vi flyers i alle formater og tryk på én eller begge sider. Udstansning og/eller nummerering er også meget brugt. Nummerering specielt til konkurrencer/lodsedler.

Det er muligt at gemme nummeret under skrabelak eller tilføje forædlinger som UV lak eller guld eller sølv folier, blindpræg eller relieflak er også meget brugt. Hvis du har et behov, så kontakt os, og beskriv opgaven og få en eksakt pris inden opstart.

Kontakt os i dag

Når du kontakter os, gennemgår vi i fælleskab dit projekt, drøfter dine muligheder og optimering af formater samt oplag. Sammen beregner vi en pris på din forespørgsel eller vender snarest tilbage med en løsning på din forespørgsel.

Kontakt os på vores mail info@jyskformtryk.dk, og vedhæft din pdf eller word fil. Herefter kan vi danne os et indtryk af opgaven, der skal løses.

Vi kan selvfølgelig også kontaktes på telefon 97 21 49 99